Bine ai venit, Vizitator
    Utiliztor: Parolă Amintește-mă
    • Pagină:
    • 1

SUBIECT:

Probleme vechi - remedii la indemană... acum 13 ani 5 luni #2845

• Maus
    • Deconectat
    • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
    • Postări: 760
    • Mulțumiri primite: 230
    Mi-a adus aminte prietenul Biță ,ca si eu in trecut faceam prostia sa merg multe zile in sir doar cu apa chioară.Ei bine ,e o greseala fatală.Incet incet organismul se goleste de mineralele importante ,si apoi apar problemele.
    Bataile aiurea ale inimii sunt o consecinta a lipsei de electroliti ,si indiferent ca sunt extrasistole sau tahicardii ,sunt neplacute ,si afecteaza si psihicul.Psihic care apoi ne joaca cele mai mari feste.
    De cand am ajuns la urgenta ,m-am cam invatat minte ,si nu mai plec la drum fara ceva in bidon .
    Ca sunt produse 3 la leu sau din gama profi ,mereu arunc ceva in bidonul cu apa .
    Cele mai la indemana sunt pastilele efervescente ,cu cat ma ieftine cu gust mai pregnant de medicamente,insa e ceva ,decat nimic.
    Am ales in zilele cand am de tras tare ,sau concursuri sa folosec produse profi dedicate,iar cand o bat in cap ,ieftineala.Gelul de lamaie de la iso imi place la gust ,insa preferatul meu ramane gelul cu bcca de la Sponser,iar in bidon imi place la nebunie competition de zmeura de la Sponser ,ca varianta de top ,insa mai bag si varianta ieftina de la DM.
    Recent am descoperit lactat puffer cu oarece gust de menta ... Ca e bun sau nu , vad eu cand il termin...
    Asa ca ,daca aveti chef si pofta de tras tare , aveti grija si de motoraș.
    O pastila de multivitamine si minerale poate sa ia oricine ,si e chiar indicat.
    Maestre Biță ,te astept la șosea...
    Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: illie_alex, ssacagiu, Austin, Geoopsy

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Probleme vechi - remedii la indemană... acum 13 ani 4 luni #2996

• adrianpreda
    • Deconectat
    • Membru CCG
    • Membru CCG
    • Ultimul berbec
    • Postări: 355
    • Mulțumiri primite: 90
    Adevar graiesti.
    Pe de alta parte cu cat omul e mai neantrenat cu atat randamentul corpului e mai mic si pierderile mai mari.
    Asa ca sfaturile lui Maus se pot aplica si incepatorilor.
    Orice isotonic e bun - numai sa fie baut.
    Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: illie_alex

The older I get, the faster I was...
    Scott Aspect 20
    0763270935

Probleme vechi - remedii la indemană... acum 13 ani 4 luni #3006

• Austin
    • Deconectat
    • Also known as MIRCEA
    • Postări: 631
    • Mulțumiri primite: 126
    Neavand altceva la indemana in juma de litru de apa am pus 2 efervescente cu multivitamine, calciu si magneziu... si chiar am simtit diferenta in bine la 65 km... Mai ales ca eu sunt si cu astenia de primavara (insuficienta de diverse minerale ce rezulta in dureri ucigatoare de cap), iau in fiecare dimineata un efervescent, si uite-asa am scapat de dureri de cap, si la propriu si la figurat.

Multumesc celor ce ma suporta, in orice mod posibil :)

Probleme vechi - remedii la indemană... acum 10 ani 9 luni #17846

• One
    • Deconectat
    • test
    • test
    • Postări: 4
    • Mulțumiri primite: 0
    Salutare! Si eu nou pe-aici si ma bag in seama :cheer: eu am mereu la mine niste batoane proteice de la nanox si niste capsule cu BCAA tot de la ei.. si sunt fresh mai mereu :whistle: :whistle: articulatiile ma mai chinuie uneori, dar o fi varsta de vina?!

Probleme vechi - remedii la indemană... acum 10 ani 9 luni #17859

• ciprian
    • Deconectat
    • Postări: 4414
    • Mulțumiri primite: 1232
    Acuma virsta ca virsta, dar nu cred ca e neaparat ca de la o anumita virsta sa te doara articulatiile. Ce virsta asa de inaintata ai ? B)

• Pagină:
    • 1
    Timp creare pagină: 0.060 secunde

Suntem pe Strava